Werkwijze

Kwaliteit leveren voor blije, tevreden klanten is het motto van PH De Koning!

Hij start met een uitgebreide persoonlijke kennismaking, waarin we samen al uw wensen doornemen. Samen bekijken we of onze ideeën bij elkaar passen. Wellicht vormt een Pinterest- of Instagram moodboard van u een mooie inspiratiebron. Meedenken met u naast zijn advies is uiteraard gratis.

Met uw wensen en gekozen uitgangspunten gaat hij aan de slag. Thuis worden uw plannen uitgewerkt. U ontvangt een duidelijke en vrijblijvende offerte. Hierin wordt beschreven hoe de werkzaamheden gaan verlopen en worden de werkzaamheden en kostenbegroting gespecificeerd. Indien nodig wordt de offerte verduidelijkt met een goede inspiratie schets.

Gunt u hem na afstemming het project? Dan begint voor hem het werk. Hij bestelt de materialen en zorgt dat deze op de juiste tijd geleverd worden. Volgens de gemaakte afspraken wordt het werk achter elkaar uitgevoerd en planmatig gerealiseerd. Natuurlijk wordt uw tuin schoon opgeleverd.

Drie maanden na oplevering volgt er een bezoek om de uitgevoerde werkzaamheden na te lopen. Eventuele onvolkomenheden worden dan in overleg opgelost.

En gaat er dan toch nog iets mis ... dan belt of mailt u gewoon en wordt het in alle redelijkheid opgelost. Op alle werkzaamheden heeft u een jaar garantie.