Mogelijkheden

grondwerk

Een goede, samengestelde ondergrond is echt het fundament voor uw tuin. U wilt immers dat uw tuin er zo lang mogelijk netjes bij blijft liggen. Denk aan een goed zandbed voor een terras, stabilisatie mortel voor keramische tegels of een repac fundering voor onder de oprit. In samenwerking met gedegen grondwerkers is elke ondergrond te realiseren. Het juiste grondwerk is het fundament voor uw tuin.

bestrating

De bestrating vormt de basis voor uw tuin. Het bepaalt de juiste indeling en routing en tot in zekere mate ook de sfeer in de buitenomgeving.  In uitgebreid overleg en met een gedegen advies aan de klant is PH de Koning in staat om elk gewenst materiaal in elke vorm te verwerken. Laat u inspireren door de portfolio waarin tal van bestratingsvarianten zijn ondergebracht.

verlichting

In elke woonomgeving is goede, sfeervolle of juist functionele verlichting onmisbaar. In uw tuin kan tuinverlichting een echte meerwaarde zijn.  Een tuin met mooi sfeerlicht of op plaatsen functionele toepassingen geeft u extra tuingenot in zomer en winter. Een goed uitgevoerd lichtplan kan op aanvraag meegenomen worden in de offerte.

DIVERSE UITWERKINGEN

PH de Koning doet meer….naast het plaatsen van bestrating plaatst hij ook schuttingen, overkappingen, pergola’s, metalen sierhekken, verhoogde borders enz. De complete basis van ontwerp tot realisatie op het beplanten na is bij hem in goede handen. Het goed beplanten van een tuin is specialistisch werk.  P.H. de Koning heeft niet overal de juiste kennis van. Natuurlijk brengt hij u graag in contact met de juiste hoveniers.