Werkwijze

Peter de Koning geeft u graag vrijblijvend een deskundig advies. Ondergrond, toepassing en de bestrating komen hierbij aan bod. De wensen en eisen van de klant staan hierbij centraal. Het streven is iedere klant een passende offerte te kunnen aanbieden.

Hieronder een overzicht hoe de offerte tot stand komt.

Stap 1

Na een vrijblijvende aanvraag komt Peter graag bij u op bezoek om de situatie te bekijken. Nadat u heeft verteld wat u graag zou willen, meet hij de tuin op en wint overige informatie in. Na het inventariseren van uw wensen en eisen heeft hij voldoende informatie voor een offerte.

Stap 2

Op kantoor maakt hij met uw informatie een vrijblijvende offerte, opgedeeld in een prijsvoorstel en een plan van aanpak. Wanneer nodig wordt de offerte verduidelijkt met een simpele tuinschets. De offerte wordt bij u thuis bezorgd.

Stap 3

Nadat u de offerte heeft gelezen is het mogelijk deze nog aan te passen. Wanneer u akkoord gaat wordt er een definitieve offerte opgesteld die u ondertekend terug stuurt . De werkzaamheden worden ingepland en de eerste voorbereidingen worden getroffen.

Stap 4

De bestrating werkzaamheden worden volgens offerte uitgevoerd. Bij afronding wordt het geheel persoonlijk aan u opgeleverd.

Stap 5

Drie maanden na oplevering volgt er een bezoek om nog een keer de bestrating na te lopen. Eventuele onvolkomenheden worden dan opgelost.

Werkwijze van Peter de Koning bestatingen